Over joostenauto

Om u nog wat meer te vertellen van Joosten Auto zullen we u eens meenemen naar het verleden. In 1963 startte Joosten Auto aan de Kalisstraat 30 te Meijel een autoreparatiebedrijf.

In de beginjaren werden veelal gebruikte auto's en per jaar enkele tientallen nieuwe auto's verkocht. In 1972 werd het Nissan-dealerschap (toen nog Datsun) verkregen. Het bedrijf groeide en kreeg in de verre omgeving een reputatie als een service-gericht, klantvriendelijk en kwalitatief hoogstaand bedrijf. In 1992 werd John Koopmans directeur en eigenaar. Heden ten dagen is de vestiging niet meer weg te denken in de Noord-Limburgse regio.

Joosten Auto is sinds 1963 hét adres voor de aankoop, onderhoud en reparatie van nieuwe en gebruikte auto's voor Noord Limburg, Oost-Brabant en omstreken.

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor alle merken auto's.

Wij hebben in de verre omgeving een reputatie opgebouwd als servicegericht, klantvriendelijk en kwalitatief hoogstaand bedrijf. En dat tegen een scherpe, vriendelijke prijs!

U kunt uiteraard bij Joosten Auto terecht voor een optimale service van uw auto. En wij zijn prima in staat om al het onderhoud, APK en voorkomende reparaties uit te voeren aan nagenoeg alle merken tegen dealerkwaliteit, maar dan wel tegen een universele prijs. Ook als u deze elders heeft gekocht.

In onze grote showroom in Meijel hebben wij altijd een groot aantal nieuwe en gebruikte auto's op voorraad (kijk maar eens op onze voorraad). Maar wij kunnen u bijvoorbeeld ook een financiering opstellen om die ene schitterende auto te kunnen bekostigen.

Kortom, u bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze grote showroom in Meijel.
Onze beloften:
Vandaag Autodag